Currencies:

Privacy verklaring

´╗┐Informatie die we verzamelen
In hardlopen en het gebruik van deze website hebben we kunnen verzamelen en verwerken van bepaalde gegevens en informatie met betrekking tot u en uw gebruik van deze site. Deze gegevens en informatie is hieronder weergegeven:
1. Details van de bezoeken aan onze website en de pagina's en middelen die toegankelijk is, zoals, maar niet beperkt tot, verkeersgegevens, locatiegegevens en andere communicatiegegevens die kunnen ons helpen bij het begrijpen van hoe bezoekers deze website.
2. Informatie die bezoekers aan ons levert als gevolg van het invullen van formulieren op onze website, zoals wanneer een bezoeker zich inschrijft voor informatie of een aankoop doet.
3. De informatie die aan ons wanneer onze bezoekers elektronisch te communiceren met ons op voor welke reden dan ook.

Koekjes
Onze website maakt gebruik van cookies om u te helpen te herkennen als een herhaling bezoeker bent en om patronen te volgen op onze site. Deze informatie is volledig anoniem en wordt alleen gebruikt om de klantervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren.

Uw gegevens
De webstie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden, tenzij vereist door de wet. Onze website behoudt zich het recht om statistische informatie (geen persoonlijke informatie) met betrekking tot onze site bezoeken, verkoop, trends etc. aan derden te verstrekken.

Links naar Derden
Vind je het erg vind je links naar websites van derden op onze website. Deze websites hebben hun eigen privacybeleid dat u moet controleren. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor hun beleid dan ook als wij geen controle hebben over hen.

Contact
Als u vragen heeft of vragen met betrekking tot dit privacybeleid, neem dan contact met ons op.

Terug